Vacature Allround Commercieel Medewerker

Heb jij vanuit een (commerciële) binnendienstrol ervaring met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en zou je graag de slag naar buiten willen maken? Dan is deze afwisselende salesbaan écht iets voor jou!

Voor onze Business Unit Hectar zijn wij op zoek naar een

Allround Commercieel Medewerker

(1,0 FTE)

Wat ga je doen?
De functietitel zegt het eigenlijk al: in deze allround salesfunctie word je op alle facetten van de binnen- en buitendienst ingezet en kun je je op beide fronten verder ontwikkelen en ontdekken waar jouw ware passie ligt!

Enerzijds ben je bezig met interne werkzaamheden zoals het opstellen, registreren en opvolgen van offertes en het verzorgen van calculaties en rapportages. Daarnaast heb je continue oor en oog voor wat er ‘buiten’ gebeurt: je signaleert kansen in de markt en onderhoudt intensief contact met bestaande en potentiële klanten en onze accountmanager.

Je krijgt te maken met (nieuwe/bestaande) klanten uit de bouwwereld, die gewend zijn vrij ad rem te communiceren en ad hoc te schakelen. Het is de uitdaging om een balans te vinden tussen enerzijds jezelf communicatief, toegankelijk en verbindend op te stellen, maar anderzijds ook juist overtuigend, doortastend en standvastig te zijn. In deze job zul je je geen moment vervelen!

Waar ga je aan de slag?
Hectar is leverancier van de gepatenteerde funderingsvloeren. Dit innovatieve vloerensysteem is sinds de oprichting in 2015 niet meer weg te denken uit de bouw. De productie en logistiek is in handen van moederbedrijf Kingspan Unidek: een internationale bouwtoeleverancier.

Je gaat aan de slag als Allround Commercieel Medewerker op de vestiging van Hectar in Rijssen. Hier krijg je een centrale rol binnen een klein team, dat bestaat uit een accountmanager, een calculator/commercieel medewerker, een projectbegeleider, een administratief medewerkster en een overkoepelend leidinggevende. De lijnen zijn kort en het teamgevoel groot, waardoor je snel met elkaar kunt schakelen en op een prettige, gelijkwaardige manier met elkaar kunt samenwerken.

Binnen Hectar is sprake van een sterke ‘verbetercultuur’, waarin wij continue bezig zijn met het verbeteren van elk aspect van ons bedrijf. We willen onszelf continue blijven ontwikkelen en hechten veel waarde aan innovatie, kennisdeling en het zien, bieden en grijpen van kansen. We willen het morgen nog beter doen dan vandaag!

Hoe ziet jouw profiel eruit?
Voor de rol van Allround Commercieel Medewerker zijn wij op zoek naar een sociaal en communicatief persoon, die beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau, commercieel inzicht, oplossingsvermogen en affiniteit met cijfers/KPI’s.

(Relevante) werkervaring is mooi meegenomen, maar belangrijker vinden wij het dat je zelfsturend aan de slag gaat, werk ziet liggen én oppakt! Bij Hectar geloven we namelijk in het ‘vallen en opstaan’-principe en werken we in een cultuur waar je ‘fouten’ en ‘verkeerde’ beslissingen mag nemen: hier leren we alleen maar van.

Dus zijn eigenschappen als: proactief, assertief en initiatiefrijk op jou van toepassing? Dan staan wij te popelen om kennis met jou te maken!

Wat bieden wij jou?
Na een gedegen inwerktraject, waarbij je rechtstreeks schakelt met de accountmanager en de calculator/commercieel medewerker, ga je zelfstandig aan de slag met het uitvoeren van je werkzaamheden. Je ervaart dan ook veel autonomie in deze functie. Dit is de ideale baan om veel ervaring op te doen met sales en te ontdekken waar jouw talent ligt!

In de rol van Allround Commercieel Medewerker kun je verder rekenen op:

  • Een bruto fulltime maandsalaris dat afhankelijk is van jouw leeftijd, opleiding en ervaring: dit stemmen we samen met jou af en is dus onderhandelbaar;
  • Direct een vast dienstverband na afloop van het eerste tijdelijke contract;
  • 25 vakantiedagen en 6 ADV-dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • Telefoon en laptop van de zaak;
  • Werken voor een innovatieve organisatie met een eigen duurzaamheidsstrategie (Planet Passionate);
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan een jaarlijkse health check en cursus Reanimatie en AED;
  • Diverse evenementen zoals de zomer- en kerstborrel en diverse uitjes.

Geïnteresseerd en enthousiast?
Klinkt dit als jouw nieuwe avontuur? Mail dan je CV en motivatiebrief naar Sanne Becht (Recruiter): sanne.becht@kingspan.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gertjan Hensing (Salesmanager), op telefoonnummer: 0492-378869.