Vacature (junior) Account Manager Internal sales

Wil jij je salescapaciteiten graag verder ontwikkelen en draai jij je hand niet om voor administratieve werkzaamheden? Dan is deze afwisselende salesbaan écht iets voor jou!

Voor onze Business Unit Hectar zijn wij op zoek naar een

(Junior) Account Manager Internal Sales

(1,0 FTE)

Wat ga je doen?
In deze allround functie word je op alle facetten van de binnendienst ingezet, zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen als account manager en, mocht je de ambitie hebben, doorgroeien naar de rol van account manager in de buitendienst.

Je houdt jezelf bezig met werkzaamheden als het opstellen, registreren en opvolgen van offertes en het verzorgen van calculaties en rapportages. Daarnaast houd je goed in de gaten wat er ‘buiten’ gebeurt: je signaleert kansen, onderhoudt intensief contact met (bestaande en potentiële) klanten en onze account manager, die jouw oren en ogen zijn in de markt.

Jouw klanten komen uit de bouwwereld en zijn het gewend om ad rem te communiceren en snel te schakelen. Het is de uitdaging om de balans te vinden tussen enerzijds het adviseren en anderzijds het overtuigen van de business. In deze job zul je je geen moment vervelen!

Waar ga je aan de slag?

Hectar Funderingsvloeren is leverancier van een gepatenteerd vloerensysteem. Dit innovatieve product is sinds de oprichting in 2015 niet meer weg te denken uit de bouw. De productie en logistiek is in handen van moederbedrijf Kingspan Unidek: een internationale bouwtoeleverancier.

Je gaat aan de slag als (junior) account manager op de vestiging van Hectar Funderingsvloeren in Rijssen. Hier krijg je een centrale rol binnen een klein team, dat bestaat uit een account manager, een calculator/commercieel medewerker, een projectbegeleider, een administratief medewerkster en een overkoepelend leidinggevende. De lijnen zijn kort en het teamgevoel groot, waardoor je snel met elkaar kunt sparren en fijn kunt samenwerken.

Binnen Hectar Funderingsvloeren is sprake van een sterke ‘verbetercultuur’, waarin wij continue bezig zijn met het verbeteren van elk aspect van ons bedrijf. We willen onszelf blijven ontwikkelen en hechten veel waarde aan innovatie, kennisdeling en het zien, bieden en grijpen van kansen. We stellen het dan ook op prijs dat je gevraagd én ongevraagd je mening deelt!

Hoe ziet jouw profiel eruit?
Voor de rol van (junior) account manager zijn wij op zoek naar een teamplayer met mbo+/hbo werk- en denkniveau, gevoel voor commercie en affiniteit met relevante administratieve en cijfermatige werkzaamheden.

Wij hechten er veel waarde aan dat je zélf werk ziet liggen en oppakt! Bij Hectar Funderingsvloeren geloven we namelijk in het ‘vallen en opstaan’-principe en werken we in een cultuur waar je ‘fouten’ mag maken: hier leren we alleen maar van, zodat we het morgen weer beter kunnen doen dan vandaag!

Dus, kun jij je vinden in woorden als: harde werker, enthousiast, ambitieus, proactief en communicatief? Dan staan wij te popelen om kennis met jou te maken!

Wat bieden wij jou?

Na het inwerktraject, waarbij je rechtstreeks schakelt met de account manager en calculator/commercieel medewerker, ga je al snel zelfstandig aan de slag. Je ervaart veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze functie. Dit is de ideale baan om veel ervaring op te doen met sales en te ontdekken waar jouw talent ligt!

In de rol van (junior) account manager kun je verder rekenen op:
• Een bruto fulltime maandsalaris vanaf € 3.000, dit is afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring;
• Direct een vast dienstverband na afloop van het eerste contract;
• 25 vakantiedagen en 6 ADV-dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
• Telefoon en laptop van de zaak;
• Werken voor een innovatieve organisatie met een eigen duurzaamheidsstrategie (Planet Passionate);
• Mogelijkheid om deel te nemen aan een jaarlijkse health check en cursus Reanimatie en AED;
• Diverse evenementen zoals de zomer- en kerstborrel en diverse uitjes.

Geïnteresseerd en enthousiast?

Klinkt dit als jouw nieuwe avontuur? Mail dan je CV en motivatiebrief naar Sanne Becht (Recruiter): sanne.becht@kingspan.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gertjan Hensing (Salesmanager), op telefoonnummer: 0492-378869.